Régen történt

Archív híreink itt olvashatók

IX. Esély Nap

2018.05.26

A számos civil szervezet, egyesület mellett a Szolnok TV is ellátogatott a kilencedik Esély Napra. Egy-két mondat erejéig Egyesületünk elnöke, Fehérváry Tünde is szót kapott.

Esély nap

2018.05.25

Az idei évben is megrendezi a Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház a legnagyobb szabású közösségi rendezvényét, az Esély Napot, melyen Egyesületünk is részt vesz!

Örömmel értesítek mindenkit, hogy május 14-től új lehetőségekkel bővültek szolgáltatásaink! Hétfőtől manikűr-pedikűr szolgáltatásunk indul Zoufal Béláné vezetésével!
A manikűr-pedikűr a PLUSZ PONT Közösségi Házban lesz, de saját lakáson is igénybe vehető.
További információk a "Szolgáltatásaink" oldalon a Szépészeti szolgáltatások fül alatt.

Idén ötödik alkalommal tartottuk meg a ma már hagyománynak számító Családi Majálisunkat a Millér Szabadidőközpotban. A három bográcsban főtt ebéd, a túró rudi evő verseny és az alaszkai élménybeszámoló mellett a Szolnok TV is ott járt a helyszínen, így egy rövid interjú erejéig ismét műsorra került Egyesületünk.

Beköszöntött a jó idő, így heti rendszerességgel kívánunk a Martfű Thermal Spa gyógyfürdőbe menni. A pontos dátumot és időpontot minden tárgyhetet megelőzően legkésőbb vasárnap feltüntetjük a honlapunk Kezdőlapján.További részletek aSzolgáltatásaink oldalon találhatóak.Aki velünk kíván tartani csak jelentkezzen a lenti módok egyikével.

2007 december 18-án, az ENSZ 62/139-es határozata jelölte ki április 2-át az Autizmus Világnapjának azzal a céllal, hogy felhívja a világ figyelmét az autizmusra, az autizmus spektrum zavarra amely tízmilliókat érint a földön. Az Autizmus Világnapja ENSZ határozat kéri a tagállamokat, hogy tegyenek lépéseket annak érdekében, hogy az autizmust minél...

Egyesületünk rehab mérnökével, Aba Attilával tájékoztató napot tartottunk Karcagon március 26.-án.