PLUSZ PONT Segédeszköz Park és Bemutatóterem

gyógyászati és otthonápolási eszközök 

Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt áll. Kérem nézzen vissza kicsit később, hogy többet megtudjon eszközeinkről, szolgáltatásainkról.

Küldetésünk

Egyesületünk egyik meghatározó feladatának tekinti, hogy az önálló életvitelhez hozzásegítse sorstársainkat. Számunkra a legfontosabb, hogy bárki, aki felkeres minket olyan gyógyászati segédeszköhöz jusson, ami számára ideális, jól használható.

Mit kínálunk

Gyógyászati és otthonápolási eszközeink használtak, jó állapotúak. Beszerzésük Európa több országából történik. Egyesületünk partneri kapcsolatban áll az Abdai Gyógyászati Lerakattal. Eszközeink bérlésére és vásárlására is lehetőség van.


Elhivatottságunk

Az Önnek megfelelő eszköz kiválasztásában szakembereink állnak segítségére, akik maguk is használnak különféle gyógyászati segédeszközöket. Fontos számunkra, hogy bérlőnk és vásárlónk is elégedett legyen, ezért az eszközöket használatuk betanítását követően adjuk át.

Kinek szól

Eszközeink minden korosztályt kiszolgálnak, tartós és átmeneti mozgáskorlátozottság esetén is.  Bemutatótermünk és a hozzá tartozó mellékhelyiség akadálymentesített. Az érintette ügyfeleink személyesen tudják kiválasztani és kipróbálni a számukra legjobb eszközt. Igény esetén a házhozszállítás is megoldható.

Kerekesszékek

Azok számára, akik a helyzetváltoztatásukat csak segédeszközökkel képesek megoldani. Kerekesszékeinkkel kinyílik a világ számukra. Speciális kerekesszékeink között megtalálják otthonápolási illetve amputált kiviteleket is.

Aktív mozgás

Az önálló mozgáshoz mindenkinek joga van, ezen eszközök megkönnyítik a járást, helyváltoztatást. A mozgás nagyban hozzájárul az állapotmegőrzéshez, állapot javításhoz, az önálló élethez.

Otthonápolás

Átmeneti vagy tartósabb ideig gondozásra szoruló családtagok ellátását könnyítik meg a modern otthonápolási eszközeink.

  • 5071 Besenyszög, Szegfű út 2.

  • (+36)30/475-3660
    (munkanapokon 10:00-18:00 óra között hívható)

  • gyse@enisvagyok.hu

  • Nyitvatartás előzetes telefonos egyeztetés szerint!

A Norvég Szociális Minisztériummal leszerződött, NÖDHJELP TIL ÖST EUROPA Egyesület, Rehab Partner Alapítvány Partnere.

Már nem használt, kinőtt stb., de még jó állapotban lévő gyógyászati segédeszközét szívesen fogadjuk adományba, ezzel is bővítve kínálatunkat. Segítsen sorstársainak Ön is!