Régen történt

Archív híreink itt olvashatók

Lépj velünk!

2018.09.26

Egyesületünk szeptember 26-án Újszászra látogat, ahol kollégáink fogyatékosügyben lesznek az érdeklődők és rászorultak segítségére.

A Rotary Klub Szolnok Egyesületnek köszönhetően fizioterápiás készülékekkel és tornaeszközökkel gyarapodott a PLUSZ PONT Közösségi Ház. 2018 novemberétől fizioterapeuta szakember az új eszközök segítségével végzi a kezeléseket. Az eszközök segítenek a reumatikus, izületi, csontrendszeri, neurológiai problémákkal küzdő mozgásszervi eredetű...

Egyesületünk egy olyan hálózat kiépítésén dolgozik, mellyel fogyatékos gyermeket nevelő szülőket, nagyszülőket, családokat tud támogatni. A segítők olyan szülők, akik maguk is fogyatékos gyermeket nevelnek, így saját tapasztalataikat, tudásukat tudják átadni.

Az MNL Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Levéltára, a TISZApART Mozi és Egyesületünk meghívja Önt a MONFODI alkotásaiból válogatott fotókiállításra. A kiállításon fogyatékos emberek fényképei tekinthetők meg.

Minden kedves érdeklődőt várunk a PLUSZ PONT Közösségi Házba egy könnyed kikapcsolódásra. Délutáni kezdéssel egészen amíg ki nem fulladunk különböző kártyajátékokat tanulunk meg és játszunk.

Köszönjük a Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Hellasz Taverna anyagi támogatását az ÉN IS NYARALOK! Tábor programjaihoz.